CURAPROX - Modern tisztítóeszközök

A tökéletes szájápolás világa
Ahhoz, hogy fogainkat egy életen át megtartsuk, nagyon fontos a megelőzés, a lepedék eltávolítása és a bakteriális plakk újbóli kialakulásának megakadályozása.

A megelőzés első és legfontosabb pillére a mechanikai tisztítás, amely magában foglalja a fogmosást és a fogközök tisztítását. Az ínygyulladás, a fogágy-gyulladás és a fogszuvasodás kizárólag akkor előzhető meg, ha rendszeresen és megfelelően tisztítjuk fogaink felszínét.

A jó tisztító eszköz 3 fontos kritériumnak felel meg:

  1.  Hatékonyan tisztít
  2.  Nem okoz sérülést
  3.  Egyszerű a használata

A legmagasabb elvárásoknak is megfelelő Curaprox szájápolási eszközök fejlesztésekor ezek az alapelvek játszották és játszák ma is a legfontosabb szerepet. A Curaprox több évtizede elkötelezte magát a magas szintű szájhigiénia mellett.

Fogkefe – minél puhább, annál jobb.

A rendszeres és alapos fogmosás elengedhetetlen az egészséges szájhigiénia fenntartásához. A fogmosásra is igaz, hogy ahányfélék vagyunk, annyifélék a fogaink és az ínyünk. Minél sűrűbb csomózású egy fogkefe, annál hatékonyabban tisztít egyetlen mozdulattal.

Hagyományos fogkefe és a plakk
Hagyományos fogkefe
= 500 szál
Curen szálak és a plakk
5460 CUREN® szál
= 10 x Normál fogkefe

 Az egyéni adottságokhoz alkalmazkodó CURAPROX Sensitive fogkefék közül mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt.

A CURAPROX Sensitive fogkefék speciális CUREN® szálakkal készülnek, amelyek még nedvesen is megtartják az eredeti, kiváló rugalmasságukat, így fogmosáskor nem okoznak sérülést.

Hagyományos fogkefe fogmosás közben 1. Hagyományos fogkefe közben 2. Hagyományos fogkefe fogmosás végén
Hagyományos fogkefék
A tökéletes plakk eltávolítás
Curaprox Sensitive fogkefe 

A kicsi, tömör fejjel rendelkező CURAPROX Sensitive fogkefék alaposabban és gyengédebben tisztítanak, mint a hagyományos fogkefék. A CURAPROX CS fogkefék használata után a nyelvével azonnal érezni fogja a különbséget: fogait simábbnak és tisztábbnak érzi majd, és láthatóan visszatér a fogak eredeti fehérsége.

Fogköztisztító kefe – gyengéd mégis hatékony.

A rendszeres és alapos fogmosáson kívül nagyon fontos a fogak közötti területek tisztítása is. A fogak közötti résekben elszaporodó plakk hosszú ideig észrevétlenül fejtheti ki károsító hatását, ínygyulladást, fogszuvasodást okozva.

Réskitöltő fogköztisztító kefeFogmosásMivel a fogközök a fogkefe számára nehezen elérhetőek, ezért a sikeres fogköztisztítás kulcsa a fogak közötti réseket pontosan kitöltő, finom drótból készült CURAPROX CPS kefék használata. Ezek a rendkívül finom, de ugyanakkor erős fogköztisztító kefék szinte minden interdentális résbe beférnek.
A rendkívül vékony mégis szilárd, különleges sebészeti drótból készült CURAPROX CPS fogköztisztító kefék szálai hajlékonyak, megfelelő hosszúságúak, így pontosan kitöltik a fogak közötti rést és hatékonyan tisztítják ezeket a rejtett területeket.
Fogköztisztító útmutató

 

Egyéb tisztító eszközök

A fogselyem sokszor nagy segítség, különösen a frontfogak közötti szűk interdentális résekben nélkülözhetetlen a tökéletes szájhigiéné eléréséhez.
Hidak, koronák, implantátumok tisztításához speciális fogselymek javasoltak.

Nyelvkaparó használataA jó szájhigiénéhez hozzátartozik a nyelv ápolása is. A rossz leheletet okozó baktériumok nem csak a fogak közötti résekben telepednek meg, hanem a nyelvhát mélyedéseiben is. A mindennapos nyelvtisztítással és a CURAPROX fogköztisztító kefék használatával hatékonyan legyőzhetjük a kellemetlen szájszagot.
 


 

Irány a Webshop!
Patika-kereső