Szájápolásról mindenkinek

Egészséges száj mindenkinek! Aki rendszeresen és helyesen tisztítja a fogait és ínyét, annak jó esélye van arra, hogy idős korára is megőrizze szája és fogai egészségét.

Ma már közismert az összefüggés a rossz szájhigiénia és a súlyos egészségügyi problémák között. Az elégtelen szájápolás következtében – különösen a rágófogak között és az ínyszélnél – kialakul a plakk, amely egy baktériumokból álló filmszerű réteg. Ez a plakk okozza a fogszuvasodást, az ínygyulladást (gingivitis), súlyosabb esetben a fogágy-gyulladást (parodontitis). A véráramba bejutó plakk baktériumok hozzájárulnak a érelmeszesedés kialakulásához, ami a szélütés és a szívinfarktus legfontosabb kiváltó oka.

Curaprox Hydrosonic Black is White

Fogmosás stílusosan!
Szónikus technológia, lélegzetelálító dizájn - egyszerűen ellenállhatatlan!
 

részletek

FEKETE az új fehér!

Black is white fogkrém: fogfehérítés, fehérítő és zománckoptató anyagok nélkül

részletek

Mind the gap! – Légy résen!  

A fogmosás a napi rutin része, egyszerű és könnyen tanulható művelet. Ha résen vagyunk és az alábbi 7 pontra figyelünk, akkor máris könnyen megtanultuk a HATÉKONY fogmosást.

részletek

CURAPROX Hydrosonic szónikus fogkefe - új korszak a szájápolásban!

A CURAPROX ÚJDONSÁGA, egy különlegesen puha és ultragyengéd szónikus fogkefe az egész család számára: a CURAPROX HYDROSONIC!

részletek

Plakkfestő tabletta - a helyes fogtisztítási technika ellenőrzésére

A fogbetegségek jelentős részéért a fogakra lerakódó lepedék (plakk) a felelős. A plakk sárgásfehér színe hasonlít a fog színére, ezért nehezen látható szabad szemmel. A plakkfestés segít ellenőrizni fogtisztítási technikánk hatékonyságát!

részletek

Szájápolási tanácsok

Körös-körül tiszta fogak – ez ma már a rendelkezésre álló eszközökkel nem lehetetlen! Ezen eszközök rendszeres és helyes használata a tökéletes fog- és szájápolás alappillére. A következőkben ehhez kívánunk segítséget nyújtani.

részletek

A fogkrémek új generációja - CURAPROX Enzycal

A Curaprox Enzycal egy enzimes, SLS-mentes fogkrém, amely támogatja a nyál természetes védelmi funkcióját.
Enyhe ízesítésű, fogszuvasodás elleni készítmény, amely enzimek és aktív fluorid segítségével támogatja a száj természetes védelmi rendszerét. Ezen anyagok biztosítják a fogfelszín szuvasodás elleni védelmét.

részletek

CURASEPT ADS - Klórhexidin tartalmú készítmények

Vérző íny, ínygyulladás megelőzésére és kezelésére.
Bizonyos helyzetekben a mechanikai plakk eltávolítás korlátozott vagy nem megoldható. Ilyenkor a kémiai plakk kontrol segíthet kiegészíteni vagy átmenetileg helyettesíteni a mechanikai tisztítást.

részletek

CURAPROX - Modern tisztítóeszközök

A tökéletes szájápolás világa
Ahhoz, hogy fogainkat egy életen át megtartsuk, nagyon fontos a megelőzés, a lepedék eltávolítása és a bakteriális plakk újbóli kialakulásának megakadályozása.

részletek